Ben je op zoek naar een inspirerende en vakkundige spreker voor je event?

Boek dan Else!  

Else laat je publiek geïnspireerd en gemotiveerd achter. Met haar uitgebreide kennis en brede ervaring kan zij voor elk publiek een motiverende, inspirerende en relevante keynote geven; afgestemd op de specifieke situatie.

Else spreekt moeiteloos in het Nederlands en het Engels (near native speaker).

Else sprak op de Popupsummit - een congres voor 400 nationale en internationale gasten. Ze was bijzonder professioneel, heel inspirerend, charmant, en sprak perfect Engels. Tijdens haar keynote zorgde ze voor veel interactie met het publiek. Dat resulteerde niet alleen in veel plezier maar ook in een grote hoeveelheid relevante foto’s die gedeeld werden op sociale media. Daarbij had ze zich goed verdiept in het onderwerp en publiek waardoor haar keynote zeer relevant was en iedereen aansprak.
— Caroline de Jager, Popupsquare

Else spreekt onder andere over: 

  • De visuele revolutie

Hoe smartphone fotografie de wereld verandert. Wat zijn de kansen (en de gevaren)?

  • De kracht van smartphone fotografie

Hoe zet je user-generated content in voor jouw bedrijf, doel of event?

  • Visual storytelling

Hoe het werkt het en hoe zet je het in voor jouw bedrijf?

  • Pictures please

Waarom je niet meer zonder beeldmateriaal kunt. En hoe kom je aan die beelden?

  • Selfies 

Wat betekenen selfies voor hoe we naar onszelf kijken?  Hoe maak je de beste selfies?

  • De toekomst van visuals

Waar gaan de ontwikkelingen op het gebied van visuele communicatie naartoe? Wat betekent dat voor bedrijven?

De deelnemers vonden de keynote van Else tijdens International Preziday in de Beurs van Berlage geweldig omdat ze meteen aan het werk werden gezet. In tegenstelling tot wat tijdens veel lezingen gebeurt was dit niet alleen zenden, maar het actief betrekken van je publiek bij het onderwerp. Daarnaast was het ook inhoudelijk zeer waardevol. De keynote werd als zeer inspirerend ervaren, zat vol leuke voorbeelden en ook het beeldmateriaal sprak de zaal zeer aan.
— Hedwyg Groenendaal, Prezi University

Tijdens haar presentaties zorgt Else altijd voor heel veel interactie met het publiek. Ze gaan direct aan de slag met wat ze vertelt, zodat ze niet alleen een passieve lezing volgen maar hands-on ervaren en leren. En maanden later nog steeds onthouden wat ze hebben geleerd. 

Interactive keynote on PreziDay, Beurs van Berlage, Amsterdam - photo credit:   Congres in Beeld 

Interactive keynote on PreziDay, Beurs van Berlage, Amsterdam - photo credit: Congres in Beeld 

Ik heb inmiddels al drie lezingen en workshops van Else meegemaakt en ze weet elke keer weer een nieuwe draai te geven aan het begrip ‘visuele content’. Ze kan zich verplaatsen in elke doelgroep en ieder onderwerp waardoor haar presentatie altijd relevant is voor haar publiek.  Ze heeft een onuitputtelijke hoeveelheid voorbeelden en ideeën die haar luisteraars weten te inspireren, maar belangrijker, die hen ook zelf aan het denken zetten. Na een bijeenkomst met Else heb je een blik geworpen in hoe zij de wereld ziet en heb je daarnaast praktische tips om zelf telkens weer met nieuwe ogen naar je omgeving te kijken en daar verhalen te vinden.
— Annegien Lucas, Universiteit Leiden