Else wordt gedreven door een onmetelijke nieuwsgierigheid en het verlangen om haar kennis en inzichten met zoveel mogelijk mensen te delen.

Haar belangrijkste missie is om mensen, bedrijven en organisaties te laten zien hoe ze via visuele content hun publiek kunnen bereiken en engageren - op een manier waar iedereen blij en beter van wordt.

Ze heeft als trendwatcher inzicht in de laatste
ontwikkelingen op het gebied van visuele
content-creatie, communicatie, marketing en
sociale media. Zelf is ze een trendsetter in haar gebruik van smartphone fotografie voor visuele marketing, content-creatie en als een trainingstool.

Else studeerde Wijsbegeerte aan King’s College, London. Ze werkte in diverse sectoren als retail, vastgoed en non-profit - tot ze zich in 2006 vestigde als zelfstandig fotograaf.

Ze ontwikkelde baanbrekende on- en offline trainingen in fotografie en visuele communicatie, die door meer dan tienduizend mensen zijn gevolgd. Ze staat bekend als ‘Fotosoof’ en ‘Selfie-queen’ en ‘Lego-lady’ - en verschijnt regelmatig in de landelijke media.

Toen ze haar eerste iPhone kreeg zag ze direct de enorme potentie van smartphone fotografie. Ze bood als eerste in Nederland smartphone fotografie trainingen aan - en al snel groeide haar fotografiepraktijk uit tot Visual Revolutionaries: een bedrijf dat traint, adviseert en inspireert op het snijvlak van beeld, marketing en sociale media.

Else werkt(e) onder andere voor Het Mauritshuis, Honeywell, Reed Elsevier, TU Delft, De Persgroep, Unilever, de AFM, het Erasmus MC, Eneco, Universiteit Leiden, Van Oord, het Nationaal Archief en Hunkemöller.