telefoonnummer 06-41431795

emailadres info[at]elsekramer.com

straat Javastraat 8-D

postcode 3016 CE

stad Rotterdam

Aan de Javastraat beschikken we over een grote workshop ruimte (voor maximaal 18 personen) en genoeg lego om een heel weeshuis blij te maken.

Ook hebben we een aparte video, vlog, webcast en podcast studio waar we goed geluid en video op kunnen nemen - voor onszelf maar ook voor onze klanten. We beschikken onder andere over een Røde Podcaster, Røde video mic, Røde Rodelink Filmmaker wireless lavalier mic, Nikon 800 met acht verschillende Nikkor lenzen en talloze achtergronden, lampen, reflectoren en statieven.  

Je navigatiesysteem leidt je waarschijnlijk naar de Westerkade en geeft het dan op. Wanhoop niet: de Javastraat is een doodlopend straatje om de hoek. In de straat zelf is geen parkeergelegenheid, maar in de omgeving heel veel. 

Een alternatieve parkeergelegenheid is de Vopak parkeergarage aan het park (3 min lopen) of de parkeergarage onder de Erasmusbrug (10 min lopen). 

Je kunt ook prima met het OV komen: neem vanaf Centraal station Rotterdam tram 8 of 20 en stap uit bij halte Vasteland. Dan is het nog 8 minuten lopen. Of neem tram 7 naar Westplein - vanaf daar loop je in 5 minuten langs de prachtige Veerhaven naar de Javastraat.